Woonstore Rotterdam

WoonStore

Let op: Niet alle artikelen in onze webshop zijn verkrijgbaar bij WoonStore. Ga je speciaal voor iets op pad en wil je zeker weten dat we het hier hebben, neem dan van te voren contact met ons op!

WoonStore Rotterdam, Capelle a/d IJssel

Al ruim 20 jaar is WoonStore met een groot en gevarieerd assortiment WoonStore een begrip in de woonwereld. In 2001 begonnen als een outlet voor meubels en woonaccessoires. En inmiddels uitgegroeid tot een prachtige woonwinkel. Een ruime woonwinkel ook, je hebt maar liefst 10.000m2 om je woonwensen te vervullen. Daarmee behoren we tot de grootste woonwinkels van het land. En zeker ook tot de leukste.

WoonStore, een hippe en trendy woonwinkel. Elke zondag open!

De winkel is opgedeeld in units waar de deelnemers (waaronder dus Loft16) elk hun eigen, unieke assortiment aanbieden. Hierdoor vind je bij WoonStore niet één, maar tientallen verschillende merken en stijlen. Want het assortiment wordt niet door slechts 1 inkoper of inkoopteam bepaald, maar door de tientallen deelnemers. Door de verschillende deelnemers wisselt het assortiment continu.

Loft16 in WoonStore

Natuurlijk vinden wij onze eigen unit de allermooiste. Misschien zijn we een beetje bevooroordeeld, maar toch.. Ons assortiment bestaat uit een combinatie van de leukste producten van PTMD, Boltze en Kare. En heerlijke (eetkamer)stoelen van Pole to Pole. De unit beslaat 30m2 en is lekker overzichtelijk. Je vindt er vast iets leuks voor jezelf of om cadeau te doen.

Vergeet overigens tijdens het shoppen in de winkel niet even langs te gaan in restaurant Koffie & Meer! De cappuccino is zeker een aanrader.

Woonstore Rotterdam

Openingstijden WoonStore Rotterdam

WWoonStoreoonStore Rotterdam is alle dagen geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Kijk op de site van WoonStore voor eventuele afwijkende of extra openingstijden.

Adres

WoonStore Rotterdam is gevestigd aan de Lylantse Baan 7b te Capelle aan den IJssel. Dat is (heel) schuin tegenover het Alexandrium.

Depot Zeven Hulst

Wil je een uitgebreider assortiment zien? Bezoek dan onze units in Depot Zeven te Hulst, provincie Zeeland. Onze unit aldaar is 150m2 groot! Depot Zeven is gelegen naast Morrès Meubels. Samen goed voor een heerlijk dagje shoppen, oriënteren en relaxen met een hapje en een drankje bij La Place voor ontbijt, lunch of diner.

Loods 5, Duiven

Wil je eens iets anders? Bezoek dan onze unit in Loods 5 te Duiven. Loods 5 biedt volop inspiratie voor een heerlijk dagje shoppen, oriënteren en relaxen met een hapje en een drankje in het restaurant. De Loft16-unit bij Loods 5 Duiven is 40m2 groot. Voor de openingstijden van Loods 5 kun je deze pagina raadplegen.

Delen
Translate