Woonaccessoires Loft16 trendy en eigenzinnig!

Woonaccessoires Loft16 zijn trendy en soms ook eigenzinnige en heel geschikt om jezelf of een ander mee te verrassen!

Woonaccessoires Loft16 trendy en eigenzinnig!

Woonaccessoires Loft16 trendy en soms ook eigenzinnig geven een een geheel eigen uitstraling aan je huis. De accessoires zijn heel geschikt om jezelf of een ander mee te verrassen!

Loft16

Loft16 heeft bijzondere woonaccessoires om je huis helemaal af te maken en jouw persoonlijke touch eraan te geven. Bovendien erg leuk als cadeau voor je beste vriend, vriendin of de liefste moeder van de hele wereld. Vrolijk je huis op met onze trendy woondecoratie. Bekijk ons assortiment:

  • Houten woonaccessoires
  • Kandelaars en lantaarns
  • Verlichting zoals o.a. industriële lampen
  • Vazen
  • Vlinders en insecten
  • Unieke collectie wanddecoratie
  • Onze hand beschilderde serie multicolor

Woontrend

De trend op dit moment zijn natuurlijke materialen en kleuren. Bovendien zijn er de etnische invloeden vanuit India, Nepal en Bali met hun "warme invloeden". Verder nog zijn er de vele dieren in diverse materialen allereerst de fiberstone hertjes en pinquins. Naast de kleurrijke metalen vogels.
Ook eigenzinnig is de collectie roestmetalen voorwerpen en objecten. Deze worden uiteindelijk het meest toegepast in de tuin terwijl ze in je huis ook bijzonder decoratief staan.

Unieke houten woonaccessoires Loft16

Prachtige vintage houten woonaccessoires Loft16 zoals oude Nepalese, Balische en Indiase houten voorwerpen. Omdat elk van de items verschilt in afmeting en vorm zijn hierdoor alle houten accessoires uniek. Uiteindelijk zijn er geen twee dezelfde. Als gevolg hiervan geeft dit meteen de extra charme. Omdat hout een natuurlijk product is staat het bovendien prachtig in elk interieur! Daardoor is er voor iedereen wel een houten woonaccessoire. Zoals bijvoorbeeld een vaas, schaal, masker of een bijzondere muurdecoratie!

Kandelaars en lantaarns

Verder nog zijn er de kandelaars, lantaarns, windlichten als draaiende waxinelichthouders. Deze geven een heel gezellig knusse, warme en romantische sfeer waar u ze ook neer zet! Ze staan niet alleen prachtig in de woon- of slaapkamer. Uiteindelijk zorgen ze ook buiten op de patio of in de tuin voor een geweldige sfeer! Bovendien zijn waxinelichthouders enorm praktisch omdat ze de theelichtjes beschermen tegen luchtstromen en wind. Verder nog versterkt het effect van het mooie vlammetje van de kaars!

Lampen

Als gevolg van ons unieke assortiment aan vintage hanglampen, industriële hanglampen, metalen hanglampen, kooihanglampen en touwlampen, is er altijd wel een lamp te vinden die bij jouw smaak en inrichting past! Uiteindelijk is een lamp is een sfeermaker, waarbij niet veel mensen stil staan. Bovendien bepaalt een lamp hoe en wat voor licht er in de kamer valt. 

Vazen potten en kruiken

Regelmatig wisselen wij onze collectie vazen, potten en kruiken. Momenteel hebben wij de hand beschilderde vazen van Doortje IJpelaar. Ben jij daar een liefhebber wees er dan snel bij. Als gevolg van de gelimiteerde oplage is de voorraad beperkt. 

Vlinders en insecten

Opgezette vlinders, insecten of kikkers door erkende preparateurs.

Wandecoratie

Onze wanddecoratie bestaat uit decoratieve dieren, ingelijste posters van Vanilla Fly, Madu madu houten wandedecoratie, oude schoolplaten op canvas en een leuke collectie spiegels en schilderijen 

Decoratieve dieren

Decoratie dieren, namaak dieren, kunstdieren zoals honden, paarden, uilen, pinguïns, vlinders als woonaccessoire. Als gevolg van de enorme keuze hebben wij uiteindelijk een selectie gemaakt van de leukste decoratieve dieren. Deze kunnen zowel binnenshuis of in de tuin gebruikt worden!

Vanilla Fly

Allereerst zijn er de zeer herkenbare botanische posters. Uiteindelijk maakt Vanilla Fly veel meer prachtige posters bekijk hier het volledige assortiment en laat u aangenaam verrassen. 

Oude schoolplaten op canvas

Wie kent deze niet. Dezelfde oude schoolplaten op canvas waar je vroeger in de klas uren naar keer nu binnen handbereik als leuk decorstuk aan de wand. Van aap, noot mies tot aan landkaarten of dieren in het wild. De herinnering in combinatie met de authentieke uitstraling is daardoor een aanwinst in je kamer of kantoor

Kunstfruit

Een bijzonder leuke decoratie is het decoratieve kunstfruit van Pottery Pots. Omdat dit is gemaakt van fiberstone is dit uiteindelijk geschikt voor binnen en buiten. De decoratieve kersen van keramiek van het merk Periglass zijn gemaakt voor binnen. Kunstfruit is een leuke decoratie voor in huis of in de tuin. Naast de populaire appel hebben we decoratieve kersen, peren, aardbeien en tomaten in ons assortiment. Bovendien zijn de stukken fruit verkrijgbaar in hun natuurgetrouwe kleur zoals een rode kers, een groene peer of groene appel. Uiteindelijk zijn er ook abstracte kleuren zoals een glitteruitvoering, zwart of wit leverbaar!

Woonaccessoires Loft16

Woonaccessoires Loft16 bekijk hier onze collectie

Delen
Translate