Woonaccessoires Loft16 trendy en eigenzinnig!

Woonaccessoires Loft16 zijn trendy en soms ook eigenzinnige en heel geschikt om jezelf of een ander mee te verrassen!

Woonaccessoires Loft16 trendy en eigenzinnig!

Woonaccessoires Loft16 trendy en soms ook eigenzinnig geven een een geheel eigen uitstraling aan je huis. De accessoires zijn heel geschikt om jezelf of een ander mee te verrassen!

Loft16

Loft16 heeft bijzondere woonaccessoires om je huis helemaal af te maken en jouw persoonlijke touch eraan te geven. Bovendien erg leuk als cadeau voor je beste vriend, vriendin of de liefste moeder van de hele wereld. Vrolijk je huis op met onze trendy woondecoratie. Bekijk ons assortiment:

  • Houten woonaccessoires
  • Kandelaars en lantaarns
  • Unieke collectie wanddecoratie

Woontrend

De trend op dit moment zijn natuurlijke materialen en kleuren. Bovendien zijn er de etnische invloeden vanuit India, Nepal en Bali met hun "warme invloeden".
Ook eigenzinnig is de collectie roestmetalen voorwerpen en objecten. Deze worden uiteindelijk het meest toegepast in de tuin terwijl ze in je huis ook bijzonder decoratief staan.

Unieke houten woonaccessoires Loft16

Prachtige vintage houten woonaccessoires Loft16 zoals oude Nepalese, Balische en Indiase houten voorwerpen. Omdat elk van de items verschilt in afmeting en vorm zijn hierdoor alle houten accessoires uniek. Uiteindelijk zijn er geen twee dezelfde. Als gevolg hiervan geeft dit meteen de extra charme. Omdat hout een natuurlijk product is staat het bovendien prachtig in elk interieur! Daardoor is er voor iedereen wel een houten woonaccessoire. Zoals bijvoorbeeld een vaas, schaal, masker of een bijzondere muurdecoratie!

Kandelaars en lantaarns

Verder nog zijn er de kandelaars, lantaarns, windlichten als draaiende waxinelichthouders. Deze geven een heel gezellig knusse, warme en romantische sfeer waar u ze ook neer zet! Ze staan niet alleen prachtig in de woon- of slaapkamer. Uiteindelijk zorgen ze ook buiten op de patio of in de tuin voor een geweldige sfeer! Bovendien zijn waxinelichthouders enorm praktisch omdat ze de theelichtjes beschermen tegen luchtstromen en wind. Verder nog versterkt het effect van het mooie vlammetje van de kaars!

Lampen

Als gevolg van ons unieke assortiment aan vintage hanglampen, industriële hanglampen, metalen hanglampen, kooihanglampen en touwlampen, is er altijd wel een lamp te vinden die bij jouw smaak en inrichting past! Uiteindelijk is een lamp is een sfeermaker, waarbij niet veel mensen stil staan. Bovendien bepaalt een lamp hoe en wat voor licht er in de kamer valt.

 

Wandecoratie

Onze wanddecoratie bestaat uit diverse mooie decoratieve wandobjecten.

 

Woonaccessoires Loft16

Woonaccessoires Loft16 bekijk hier onze collectie

Delen
Translate