Vragen/opmerkingen

Heb je een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op. Ook als je een klacht hebt horen we dat graag. Dat kan via e-mail of via telefoon.
Heb je een vraag of opmerking neem dan contact met ons op.
Dat kan via email of via telefoon +31646712564.

Ook als je een vraag hebt over ons assortiment of dat wij zouden willen proberen aan een bepaald product te komen dat je ergens hebt gezien, neem dan gerust contact met ons op.

Verpakkingsmateriaal
Wij doen ons uiterste best om je order perfect uit te voeren. We besteden veel aandacht aan je order. En aan het inpakken van je producten. Daarbij proberen we het milieu zo min mogelijk te belasten. Aangezien we, zoals je bij “over ons” kunt lezen, ook een scooterzaak hebben, vinden we het wel zo verantwoord de verpakkingsmaterialen die we daarvan binnen krijgen zoveel mogelijk te hergebruiken. Dat geldt ook voor de grote omverpakkingen die we van leveranciers van Loft16 binnenkrijgen. Dat betekent dat jouw product niet in een op maat gemaakte, met Loft16 bedrukte doos binnenkomt. We hergebruiken zowel de kartonnen dozen als het vulmateriaal. Misschien in het geheel iets minder mooi om te zien, maar het gaat tenslotte om de inhoud. En die zit gegarandeerd goed beschermd.

Klachten
Het kan gebeuren dat je ondanks onze inspanningen een klacht hebt. Over een verkeerd geleverd product. Of over een beschadigd product. Dat vinden we heel jammer en lossen we graag zo goed en snel mogelijk voor je op. Je kunt je klacht melden via email of telefoon+31646712564.

Is je klacht na contact met onze klantenservice niet naar je volle tevredenheid opgelost?
Dan is er de mogelijkheid om je klacht schriftelijk (formeel) in te dienen.

Voor een snelle en correcte afhandeling van je klacht, vragen wij je vriendelijk om naast een duidelijke klachtomschrijving de onderstaande gegevens te vermelden:
– je naam, adres, woonplaats
– ordernummer en besteld(e) product(en)

Je kunt je klacht onder vermelding van de bovengenoemde gegevens opsturen naar:
Loft16
T.a.v. Afdeling Klachten
Kloosterstraat 16
5373 AG Herpen
Nederland

Zodra je klacht is ontvangen, sturen we je een ontvangstbevestiging. Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via de e-mail een reactie.
Vind je dat je klacht niet naar behoren is behandeld, dan kun je je klacht aan de bevoegde rechter te ‘s-Hertogenbosch voorleggen.

Bedrijfsgegevens

Reijs Scooters VOF – Loft16
Kloosterstraat 16
5373 AG Herpen
KvK-nummer: 58054480
BTW-identificatienummer: NL852852563B01
(IBAN) rekeningnummer: NL27 INGB 0006 6581 26
BIC: INGBNL2A

Onvolkomenheid melden
Onvolkomenheid of kwetsbaarheid op de website gevonden? Meld het ons.

Delen
Translate