The Lampion

The Lampion  The Lampion

The Lampion kwamen we afgelopen jaar tegen op een buitenlandse beurs en we waren meteen verkocht. Wel grappig als je weet dat het van Nikki.Amsterdam is. Bizar! Maar oke, wat is dan die Lampion? Het is een mooi vormgegeven witte lampion van kunststof. En deze is niet alleen mooi, maar ook nog eens multifunctioneel! Wij waren meteen ontzettend enthousiast en hebben deze ter plekke dan ook meteen ingekocht. Zodat we ook jullie er zo blij mee kunnen maken. Alle reacties die we kregen (en dat waren er best wel wat) waren stuk voor stuk net zo positief en opgetogen als wij.

The Lampion – maten

The Lampion is er in 3 maten, S, M en L. Of zoals ze officieel genoemd worden, The Lampion 35 – The Lampion 50 en The Lampion 65. Die namen komen niet exact overeen met de afmetingen maar wel zo ongeveer. Zo heeft de 35 een hoogte van 39,5 cm. De 50 is 55 cm hoog en de 65 68,5 cm. Het bekt gewoon wat lekkerder en makkelijker.

Waarom zijn wij zo enthousiast?

Op de eerste plaats omdat we er zelf van willen genieten. Die grote nemen wij in de zomer lekker mee in de tuin. En dan hebben we verlichting, muziek en een drankje. Huh? Ja, dat klopt echt. Je laadt ‘m gewoon op zoals je je telefoon oplaadt, met een USB stekkertje. Als hij volgeladen is zet je het knopje aan de onderkant aan en je hebt meteen sfeervolle verlichting. Dan zoek je op je telefoon of tablet bij Blue Tooth even naar Nikki 35, 50 of 65 en verbindt ‘m. Daarmee geniet je dus van je eigen muziek, bij sfeerlicht. Tenslotte had je er al wat ijsblokjes in gedaan, samen met bijvoorbeeld een flesje rosé of witte wijn. Genieten met een grote G dus.

 

 

Delen
Tagged ,
Translate