Over ons

Over ons- het verhaal achter Loft16

Over ons - Loft16 is ontstaan uit passie voor woongenot. De collectie bestaat uit creatieve, authentieke en sfeervolle producten gericht op wonen en tuin.

Oprichters Loft16

Wij zijn Theo & Ingrid Reijs, de oprichters van Loft16. Samen kopen we de producten voor Loft16 in. Daarnaast hebben wij een scooterwinkel, Reijs Scooters, te Herpen. Hier staat een kleine collectie gepresenteerd van de producten uit de webshop. 

Ingrid: "Wij hebben het altijd heerlijk gevonden om erop uit te gaan om mooie spulletjes voor ons huis te kopen. De aanschaf van de juiste lampen bijvoorbeeld heeft de nodige aandacht gehad, net zoals het kiezen van de perfecte bank en natuurlijk de rest van het huis en het afstylen met bijpassende woonaccessoires. Toen alles naar onze zin was, begonnen we dat wel een beetje te missen, dat afstruinen van mooie woonzaken. Maar als je zo'n passie voor woongenot hebt zoals wij, is je huis nooit klaar en houd je altijd je open wijd open voor mooie stukken".

Trendy, eigentijdse, eigenzinnige woonaccessoiresTheo vult aan: "We wilden zeker geen doorsnee interieur. Daar is helemaal niets op tegen maar dat past gewoon niet bij ons. Dus zoals we voorheen op zoek waren naar bijzondere, aparte lampen, stoelen, wanddecoratie en ga maar door voor onszelf, doen we dat nu met minstens evenveel plezier voor Loft16. En stiekem kijken we altijd even met een schuin oog of er iets moois voor onszelf tussen zit...."

Een unieke webshop

Dit heeft geresulteerd in een prachtige, unieke webshop met bijzondere woonaccessoires en tuin decoratie. Objecten die jou, jouw huis, jouw tuin apart en eigen maken.

De collectie bestaat uit creatieve, authentieke en sfeervolle producten gericht op wonen en tuin. Met veel passie en plezier hebben wij dit exclusieve assortiment samengesteld. Hierbij zijn we zeer zorgvuldig te werk gegaan. Belangrijkste eisen zijn dat wij het mooi vinden en vooral ook dat het niet op elke hoek van de straat wordt aangeboden.

De collectie is eigentijds en trendsettend. Wanddecoratie, houten woonaccessoires, ingelijste posters, prachtige hanglampen.  De collectie bevat ook een aantal tijdloze items. Denk bijvoorbeeld aan de multicolor vrolijk gekleurde metalen dieren en glazen vazen en schalen.

Wij hopen dat je net zo van onze online woon collectie geniet als wij! Of in onze winkelunit in woonmall Living for All te Uden.

Detail uit interieur

Showroom

Wil je alle producten zien? Dat kan. In onze winkel in woonmall Living for All te Uden staat ons complete assortiment. Living for All is 7 dagen per week geopend!

Delen