Loods 5 Duiven

Loods 5 Duiven

Let op: Niet alle artikelen in onze webshop zijn verkrijgbaar bij Loods 5 in Duiven. Ga je speciaal voor iets op pad en wil je zeker weten dat we het hier hebben, neem dan van te voren contact met ons op!

Op 30 november 2019 opende de allernieuwste Loods 5 in Duiven. Deze 19.000m2 grote winkel beschikt over 2 verdiepingen met woonaccessoires en meubels. Parkeer gratis onder de winkel op een van de 600 parkeerplaatsen en kies een winkelkar, bolderkar of shopper voor een uitgebreide ronde door deze mooi woonwinkel op bedrijventerrein Nieuwgraaf langs de A12!

Over Loods 5

Loods 5 bestaat sinds 1999. Wat begon als fabrieksoutlet is uitgegroeid tot een volwaardige woonwinkel waar je met iedere woonwens terecht kan. In de winkels vind je naast nieuwe meubels en woonaccessoires ook een flinke dosis inspiratie. En dat natuurlijk zeker ook bij de unit van Loft16!

Concept
Loods 5 heeft een groot aantal verschillende deelnemers en daarom wisselt het assortiment continu. Deelnemers huren een winkelruimte (een unit) waar ze hun eigen collectie laten zien.

GEEN CONTANT GELD!

Bij Loods 5 geldt een Cash & Carry concept. Zie je een leuk artikel? Leg het in je winkelwagen en reken  af bij de kassa!
LET OP: ER KAN ALLEEN WORDEN AFGEREKEND MET PINPAS, CREDITCARD OF LOODS 5 CADEAUKAART.  Snel, veilig en betrouwbaar.

Natuurlijk kun je tijdens het shoppen een kopje koffie of glas fris drinken met iets lekkers erbij. Restaurant Loods 5 Lekkers vind je op de 2e verdieping.

Openingstijden Loods 5 Duiven

Loods 5 Duiven is alle dagen geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Kijk op de site van Loods 5 voor eventuele afwijkende of extra openingstijden.

Adres

Loods 5 Duiven is gevestigd aan de Cartograaf 14, 6921 EZ te Duiven. Dat is naast de Ikea en vlakbij Intratuin.  Zie ook op de Contact-pagina.

Loft16 heeft in Loods 5 Duiven 1 unit. In deze unit vind je de nieuwste (en volgens ons leukste) PTMD, Boltze en Kare woonaccessoires. En de mooiste stoelen van Pole to Pole.
Kom zelf kijken en laat je verrassen. En vooral: geniet! Je kijkt je ogen uit!

Leuk weetje: Welke Loods 5 winkel is het grootst?

Zaandam is het grootste met 20.000 m2. Dan komt Duiven met bijna 19.000 m2, gevolgd door Amersfoort met 17.000 m2. Tenslotte de kleinste maar zeker niet de minste: Sliedrecht met 15.000 m2.

Hagedissen PTMD Loft16 bij Loods Duiven    

Plattegrond Loods 5 Duiven
Plattegrond Loods5 Duiven 

Depot Zeven Hulst

Wil je een uitgebreider assortiment zien? Bezoek dan onze units in Depot Zeven te Hulst, provincie Zeeland. Gelegen naast Morrès Meubels. Samen goed voor een heerlijk dagje shoppen, oriënteren en relaxen met een hapje en een drankje bij La Place voor ontbijt, lunch of diner.

Woonstore Rotterdam (Capelle a/d IJssel)

Zin in een dagje relaxed shoppen in Rotterdam? Bezoek dan onze unit in Woonstore te Rotterdam, (Capelle a/d IJssel). Gelegen (heel) schuin tegenover Alexandrium.

Delen
Translate