Loft16 – over ons

Loft16 - over ons

Loft16 - over onsLoft16: Ingrid en Theo Reijs

Loft16 is ontstaan uit passie voor woongenot. De collectie bestaat uit creatieve, authentieke en sfeervolle producten gericht op wonen en tuin. Stoer, landelijk, gezellig en bijzonder!

Oprichters Loft16

Wij zijn Theo & Ingrid Reijs, oprichters van Loft16. Samen kopen we de producten voor Loft16 in. Daarnaast hebben wij een scooterwinkel, Reijs Scooters, te Herpen. Die wordt voornamelijk gerund door Theo, Ingrid doet de 'back-office', voornamelijk de administratie dus. Reijs Scooters fungeert ook als afhaaladres voor de webshop van Loft16. Als klanten hun bestelling hier komen afhalen proberen we er altijd even aan te denken om specifiek te vermelden dat het om een scooterzaak gaat. Dat maakt het afhalen wel zo makkelijk... Hier is geen showroom.

Ingrid: "Wij hebben het altijd heerlijk gevonden om erop uit te gaan om mooie spulletjes voor ons huis te kopen. De aanschaf van de juiste lampen bijvoorbeeld heeft de nodige aandacht gehad, net zoals het kiezen van de perfecte bank en natuurlijk de rest van het huis. En niet te vergeten het afstijlen met bijpassende woonaccessoires. Toen alles naar onze zin was, begonnen we dat wel een beetje te missen, dat afstruinen van mooie woonzaken. Maar als je zo'n passie voor woongenot hebt zoals wij, is je huis nooit klaar en houd je altijd je ogen wijd open voor mooie stukken".Loft16 Giessenburg

Theo vult aan: "We wilden zeker geen doorsnee interieur. Daar is helemaal niets op tegen maar dat past gewoon niet bij ons. Dus zoals we voorheen op zoek waren naar bijzondere, aparte lampen, stoelen, wanddecoratie en ga maar door voor onszelf, doen we dat nu met minstens evenveel plezier voor Loft16. En stiekem kijken we altijd even met een schuin oog of er iets moois voor onszelf tussen zit...."

Een unieke webshop

Dit heeft geresulteerd in een prachtige, unieke webshop met bijzondere woonaccessoires en tuin decoratie. Objecten die jou, jouw huis, jouw tuin apart en eigen maken.

De collectie bestaat uit creatieve, authentieke en sfeervolle producten gericht op wonen en tuin. Met veel passie en plezier hebben wij dit exclusieve assortiment samengesteld. Hierbij zijn we zeer zorgvuldig te werk gegaan. Belangrijkste eisen zijn dat wij het mooi vinden en vooral ook dat het niet op elke hoek van de straat wordt aangeboden. We zijn eigentijds en trendsettend. Hebben hout en ijzer. Wanddecoratie, tafels, eetkamerstoelen. Kasten en lampen. Kaarsen en waxinelichthouders. In de mixstijl industrieel, landelijk, trendy, design. Gezellig en warm.

Wij hopen dat je net zo van onze online woon collectie geniet als wij!

Waar te koop?

Winkel Graanbuurt GiessenburgWaar koop je al deze leuke spullen?

  1. Webshop Loft16 (daar ben je nu, hoe fijn?!)
  2. Shop-in-shop Depot Zeven te Hulst (Zeeuws-Vlaanderen) aan de grens met België.
  3. Shop-in-shop Loods 5 te Duiven.

Shop-in-shop Depot Zeven te Hulst

Bij Depot Zeven zijn we zelf niet aanwezig. We huren daar zo'n 200m2 die we wel zelf vullen, inrichten en bijhouden. Uit onze unit neem je gewoon mee wat je leuk vindt. En rekent dat af aan de centrale kassa's. Depot Zeven zorgt er dan weer voor dat dat bij ons terecht komt.
Depot Zeven is 7 dagen per week geopend van 10 - 18 uur.

Shop-in-shop Depot Zeven te Hulst

Ook bij Loods 5 zijn we zelf niet aanwezig. We huren daar ca 40m2 die we wel zelf vullen, inrichten en bijhouden. Het assortiment bestaat uit een mooie mix van de woonaccessoires van Boltze, PTMD en Versmissen. Uit onze unit neem je gewoon mee wat je leuk vindt. En rekent dat af aan de centrale kassa's.
Loods 5 is dagelijks geopend van 10.00 - 17.30 uur.

Delen
Translate