Linkpagina

Linkpagina

Linkpagina van Loft16 naar andere pagina’s. Want Loft16 vindt andere pagina’s regelmatig interessant. En plaatst dan links. Daarom vind je hier een overzicht van die links. Dus vanaf Loft16 naar die pagina’s.

Enkele interne links naar woonaccessoires

Een linkpagina wordt ook webindex genoemd. Of bijvoorbeeld webportaal. Maar de meest gangbare benaming is toch wel linkpagina. Het is bijvoorbeeld een (pagina op een) website. Met als voornaamste doel het verwijzen naar andere websites. Die verwijzing heet dan weer link of hyperlink. Dus eigenlijk een catalogus van links naar andere websites op het World Wide Web.

Net zoals de rest van onze webshop, willen wij ook deze pagina interessant maken voor de consument. Vanuit Loft16 kun je dan meer achtergrond informatie krijgen. Maar ook andere informatie over categorieën die wij op onze website hebben.

Woonaccessoires

Misschien leuk om meer te weten over bijvoorbeeld de volgende woonaccessoires:

Tuin & Terras

Op dezelfde wijze hebben we dat ook voor Tuin & Terras gedaan. Dus zowel interne als externe links op een rijtje gezet.

Meubels

Onder andere interne links naar stoelen, krukken en andere meubels vind je hieronder:

kuipstoelen
krukken
meubels

Interessante link?

Heb jij een interessante tip of link aan te melden? Neem dan contact met ons op via ons e-mail adres. Dan bekijken wij of het leuk voor ons is. Zo ja, nemen we deze link op op onze website.

Link ruilen

Een link ruilen kan natuurlijk ook. Stuur dan een schermafdruk van jouw link naar onze pagina. Dan plaatsen wij deze- onder voorbehoud- andersom graag terug. Vinden wij deze toch niet passen, dan laten we je weten. Een interessante linkruil kan bijvoorbeeld zijn naar een van bovenstaande onderwerpen. Het liefst met wat meer achtergrondinformatie. Zodat de lezer er ook wijzer van wordt.

Bovendien is een link op bijvoorbeeld een van onderstaande sites zeer welkom:

  • Startpagina – Startpagina is de Nederlandse directory verdeeld in meerdere dochterpagina’s.
  • Startkabel – een Nederlandstalige directory met vele dochterpagina’s.
  • Yahoo – een belangrijke directory
  • Business.com
Delen