Graanbuurt Giessenburg

Graanbuurt: Loft16 is overgenomen door Jaimy’s StylingGraanbuurt Loft16

De Graanbuurt had met Loft16 tot 21 september 2019 de leukste kleine woonwinkel van Nederland! Een mix van stoer, landelijk, elementen uit India, hout en ijzer. Met een vrouwelijke touch. Zie foto’s. Door persoonlijke omstandigheden zijn wij daar helaas gestopt. Gelukkig gaat de winkel, in een iets andere vorm maar met dezelfde basis, gewoon door. Jaimy van Jaimy’s Styling heeft het overgenomen en zal met haar eigen invulling het succes absoluut verder weten uit te bouwen. Nog steeds zeer de moeite van een bezoek waard dus!

Voor windgongen, Beija Flor placemats en vloermatten, stoelen van Pole to Pole en Boho kussens blijft Loft16 het aangewezen adres. Deze bestel je gemakkelijk via onze webshop.

Loft16 Graanbuurt

Graanbuurt Giessenburg is gelegen vlakbij Gorinchem. Je waant je hier in het buitenland. Met de mooie authentieke gebouwen, zoals de stoommaalderij, raakt iedereen onder de indruk van dit plekje in Nederland. Gelegen tussen Gorinchem en Dordrecht, aan het riviertje de Giessen. Meer weten? Klik dan hier.

 

Oude inklapbare eettafel uit India    Graanbuurt Loft16

 

 

Loft16 is een webshop met een fysieke winkel in Depot Zeven te Hulst (naast Morres Wonen).

Delen
Translate