Depot Zeven Hulst

Als je bij Depot Zeven niet slaagt, dan slaag je nergens...

Depot Zeven, wat is dat?

Let op: Niet alle artikelen in onze webshop zijn verkrijgbaar bij Depot Zeven in Hulst. Ga je speciaal voor iets op pad en wil je zeker weten dat we het hier hebben, neem dan van te voren contact met ons op!

Depot Zeven shop-in-shop

Depot Zeven is een unieke woonoutlet in Hulst, met daarin alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen wonen. Maar dan wel met 30 tot 70% korting.

Het aanbod meubelen, woonaccessoires, verlichting, design en leuke hebbedingetjes verandert per week en soms zelfs per dag. Alles wat je ziet is te koop en meteen mee te nemen. Loop daarom regelmatig binnen om lekker te snuisteren, nieuwe woontrends te ontdekken of gewoon om inspiratie op te doen. Als je bij Depot Zeven niet slaagt, dan slaag je nergens…

Woonoutlet Hulst ligt naast Morres Meubels. Samen zeker goed voor een dag lang woonvertier en inspiratie opdoen. Bij La Place kun je een lekker hapje en drankje doen. Of natuurlijk in het leuke Hulst zelf. Genoeg terrasjes om even bij te komen en verder te genieten!

Openingstijden Depot Zeven

Depot Zeven en Morres zijn alle dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Adres

Depot Zeven is gevestigd aan de Industrieweg 2, 4561 GH te Hulst. Volg de borden Tol-Morres. Zie ook op de Contact-pagina.

Depot Zeven Shop-in-shop Loft16 Hulst

Loft16 heeft in Depot Zeven 2 shop-in-shops.

De eerste (units 85 en 87) bestaat uit zo’n 125 m2 woonaccessoires en (klein)meubels. Van de merken PTMD, Boltze en Kare Design hebben wij een kleine selectie van de mooiste accessoires (vinden wij dan he). Hier vind je ook de geweldige LED-kaarsen van PTMD en de Fragrance lijn met huisparfum. Stoelen hebben we van Pole to Pole, om comfortabel en mooi te zitten.
Wekelijks vullen we de unit aan. Niet alleen de hardlopers, maar er komen ook elke week nieuwe accessoires binnen. Je wordt elke keer weer verrast. Kortom, een bezoekje meer dan waard. Je kijkt je ogen uit!

Loft16 Hulst inklapbare salontafel

De tweede unit (unit 107) is gevuld met de allerleukste maritieme accessoires. Ankers, hartjes, decoratieve vissen, boeipalen, peddels, vuurtorens. Hier wordt je erg vrolijk van!

de leukste maritieme wannahaves life at the beachzeedecoratie

Loods 5 Duiven

Wil je eens iets anders? Bezoek dan onze PTMD-unit in Loods 5 te Duiven. Loods 5 biedt, net zoals Depot Zeven, volop inspiratie voor een heerlijk dagje shoppen, oriënteren en relaxen met een hapje en een drankje in het restaurant.

Woonstore Rotterdam (Capelle a/d IJssel)

Zin in een dagje relaxed shoppen in Rotterdam? Bezoek dan onze unit (30m2) in Woonstore te Rotterdam, (Capelle a/d IJssel). Gelegen (heel) schuin tegenover Alexandrium.

Delen
Translate