Depot Zeven Hulst

Als je bij Depot Zeven niet slaagt, dan slaag je nergens...

Depot Zeven, wat is dat?

Depot Zeven shop-in-shop

Depot Zeven is een unieke woonoutlet in Hulst, met daarin alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen wonen. Maar dan wel met 30 tot 70% korting.

Het aanbod meubelen, woonaccessoires, verlichting, design en leuke hebbedingetjes verandert per week en soms zelfs per dag. Alles wat je ziet is te koop en meteen mee te nemen. Loop daarom regelmatig binnen om lekker te snuisteren, nieuwe woontrends te ontdekken of gewoon om inspiratie op te doen.
Als je bij Depot Zeven niet slaagt, dan slaag je nergens…

Woonoutlet Hulst ligt naast Morres Meubels. Samen zeker goed voor een dag lang woonvertier en inspiratie opdoen. Bij La Place kun je een lekker hapje en drankje doen. Of natuurlijk in het leuke Hulst zelf. Genoeg terrasjes om even bij te komen en verder te genieten!

Openingstijden

Morres Wonen en woonoutlet Hulst zijn alle dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Adres

Depot Zeven is gevestigd aan de Industrieweg 2, 4561 GH te Hulst. Volg de borden Tol-Morres. Zie ook op de Contact-pagina.

Shop-in-shop Loft16 Hulst

Loft16 heeft in deze grote outlet een shop-in-shop van ruim 100m2 met een steeds wisselend assortiment. Dit bestaat onder andere uit inklapbare oude houten tafels en bankjes, leren kuipstoeltjes, industriële ijzeren kasten en veel woonaccessoires uit India.

Depot Zeven shop in shop Loft16

Delen
Translate »