Depot Zeven Hulst

Als je bij Depot Zeven niet slaagt, dan slaag je nergens...

Depot Zeven, wat is dat?

Depot Zeven shop-in-shop

Depot Zeven is een unieke woonoutlet in Hulst, met daarin alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen wonen. Maar dan wel met 30 tot 70% korting.

Het aanbod meubelen, woonaccessoires, verlichting, design en leuke hebbedingetjes verandert per week en soms zelfs per dag. Alles wat je ziet is te koop en meteen mee te nemen. Loop daarom regelmatig binnen om lekker te snuisteren, nieuwe woontrends te ontdekken of gewoon om inspiratie op te doen. Als je bij Depot Zeven niet slaagt, dan slaag je nergens…

Woonoutlet Hulst ligt naast Morres Meubels. Samen zeker goed voor een dag lang woonvertier en inspiratie opdoen. Bij La Place kun je een lekker hapje en drankje doen. Of natuurlijk in het leuke Hulst zelf. Genoeg terrasjes om even bij te komen en verder te genieten!

Openingstijden Depot Zeven

Depot Zeven en Morres zijn alle dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Adres

Depot Zeven is gevestigd aan de Industrieweg 2, 4561 GH te Hulst. Volg de borden Tol-Morres. Zie ook op de Contact-pagina.

Depot Zeven Shop-in-shop Loft16 Hulst

Loft16 heeft in Depot Zeven 2 shop-in-shops.

De eerste (units 85 en 87) bestaat uit zo’n 125 m2 woonaccessoires en (klein)meubels. Denk aan bijvoorbeeld inklapbare oude houten tafels en bankjes uit India, leren kuipstoeltjes, zachte fluwelen fauteuils en stoelen, prachtig gestyleerde en klinkende windgongen, veel wandobjecten van verschillende materialen. Mooie kasten. En veel woonaccessoires, hergebruikt uit met name India. En natuurlijk ook nieuwe, trendy hebbedingetjes. Kortom, een bezoekje meer dan waard. Je kijkt je ogen uit!

Loft16 Hulst inklapbare salontafel

De tweede unit (unit 107) heeft een wisselend assortiment.

Van maart/april tot september/oktober is deze gevuld met de allerleukste maritieme accessoires. Ankers, hartjes, decoratieve vissen, boeipalen, peddels, vuurtorens. Hier wordt je erg vrolijk van!

de leukste maritieme wannahaves life at the beachzeedecoratie

Van september/oktober tot maart/april maakt het maritieme assortiment plaats voor decoroest. Hertjes, honden en katten, vogels. Maar ook olifanten, zebra’s en giraffen. Diverse flora en fauna. En dat allemaal in roestdeco, bestemd voor de tuin.

Grote decoroest dieren   

Zowel voor de roest als de maritieme accessoires geldt dat als je iets leuks voorbij ziet komen op onze facebook pagina dat je niet kunt terugvinden op onze webshop: Neem contact met ons op, we sturen desgewenst een betaallink en sturen het product (indien op voorraad uiteraard) naar je op. De levertijd is dan 5-10 werkdagen, aangezien we normaalgesproken 1x per week in Hulst zijn om aan te vullen.

Delen
Translate »