Kuipstoelen

Kuipstoeltjes, barkrukken en keukenkrukken. Leren kuipstoelen barkruk koeien kuipstoel, gekleurde eetkamerstoelen, stoffen kuipstoelen en suède kuipstoelen.

Op deze prachtige kuipstoelen zit je echt heerlijk. Lekker lang genieten en (na)tafelen dus!
 

Stoffen kuipstoel Copilot Aviator legergroen

 

Aquablauwe kuipstoel

 

Stoffen kuipstoel Copilot Aviator retro geel

 

Stoffen kuipstoel Copilot Aviator retro rood

 

Stoffen kuipstoel Aviator legergroen

 

Stoffen kuipstoel Aviator aqua blauw

 

Stoffen kuipstoel Aviator retro geel

 

Stoffen kuipstoel Aviator retro rood

 

Geitenleren kuipstoel Aviator cognacbruin

 

Kuipstoel buffelleer Aviator bruin of zwart

 

Koeien kuipstoel Aviator bruin of zwart

 

Geitenleren kuipstoel Copilot Aviator

 

Leren kuipstoel Copilot Aviator buffelleer

 

Koeien kuipstoel Copilot Aviator

 

Leren kuipstoel Loft cognacbruin

 

Koeien kuipstoel Loft bruin of zwart

 

Leren kuipstoel Copilot Loft cognacbruin

 

Koeien kuipstoel Copilot Loft bruin of zwart

 

Armstoel Copilot Aviator cognacbruin

 

Armstoel Copilot Aviator leer bruin of zwart

 

Armstoel Copilot Aviator koeien armstoel

De kuipstoelen van Pole to Pole: Leren kuipstoelen, koeien kuipstoelen, suède kuipstoelen en gekleurde stoffen (denim) kuipstoeltjes.

Ben jij op zoek naar een leuke eetkamerstoel die helemaal bij je stoere, industriële interieur past? Een kuipstoeltje? De kuipstoelen van Pole to Pole zijn er in veel varianten.

Wat zijn je keuzemogelijkheden?

In de eerste plaats het materiaal van de kuip: een leren kuip of een koeienkuip. Een stoffen (denim) kuip in diverse leuke kleurtjes of een suède kuip.
Daarnaast kun je kiezen uit twee kuipsoorten: een gladde kuip ("Loft") of een kuip met doorgestikte banen.
Tenslotte heb je ook nog eens de mogelijkheid om het onderstel te kiezen: poten of een buizenframe.

Even voor alle duidelijkheid: Het is niet mogelijk om losse kuipjes en losse onderstellen te bestellen. Dat is ook niet nodig, want (bijna) alle mogelijke combinaties zijn kant en klaar verkrijgbaar!

Materiaal van de kuip

De kuipjes zijn er in 5 verschillende materialen.
De bruine cognac kuip is gemaakt van geitenleer waarbij er vintage zwarte 'vlekken' zijn aangebracht.
De zwarte kuipjes zijn gemaakt van buffelleer. Dat is dikker en zachter dan geitenleer, waardoor het ook iets eerder slijt. De vintage look komt van nature.
Dan is er de bruine suède kuip, mooi, rijk, zacht.
De koeienvacht kuip is altijd uniek, net zoals elke koe uniek is. Er kunnen strepen in zitten en kleine kale plekjes, net zoals de koe ze had.
Tenslotte is er de gekleurde stoffen kuip, gemaakt van denim (stevige katoenen spijkerstof).

 

Kuipsoort

Er is een gladde kuip en een kuip met doorgestikte banen. Aan jouw de keuze, dat is echt een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur. De doorgestikte kuip is iets zachter dan de gladde kuip.

Onderstel

 Eetkamerstoelen en dus ook kuipstoelen hebben poten. Of een buizenframe onderstel. De kuipstoeltjes met poten hebben een stabiele, statische zit. De kuipstoelen met een buizenframe bewegen zachtjes mee met jouw bewegingen. Een lichte variant van een schommelstoel dus. Dit werkt ontspannend en maakt je bewust van je houding. Net zoals bij de kuipsoort geldt dat het een niet beter is dan het ander, het gaat om jouw persoonlijke voorkeur. 

Een kuipstoel, is dat een goede eetkamerstoel?

Een kuipstoel is een goede eetkamerstoel en biedt veel steun. Je kunt op een goede eethoekstoel urenlang natafelen omdat deze zo comfortabel en relaxed zit. Je kunt je goed ontspannen en ontstressen. Een goede eetkamerstoel is een comfortabele stoel aan tafel. Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat de stoel bij je interieur past.

 

De stoelen van Pole to Pole

De industriële retro kuipstoeltjes van Pole to Pole zijn naast retro en industrieel ook stoer en uniek. Ze zijn gemaakt van een metalen frame of metalen poten en zijn gestoffeerd met leer, suède, denim of echte koeienvacht. Het leer wordt geleverd in de kleuren bruin (cognac) of zwart. De koeienvachten in bruin/wit en zwart/wit.

 

Pole to Pole heeft 4 modellen industriële retro eetkamerstoelen:

Industriële retro eetkamerstoel Aviator - buizenframe, kuip met gestikte banen Industriële retro eetkamerstoel Copilot - 4 poten, kuip met gestikte banenIndustriële retro eetkamerstoel Loft - buizenframe met gladde kuip in leer of vachtKuipstoel Copilot Loft - 4 poten met gladde kuip in leer of vacht

 

Industriële retro eetkamerstoel Aviator

Industriële retro kuipstoel
Copilot
Industriële retro eettafel stoel Loft Industriële retro kuipstoel
Copilot Loft
Onderstel: Metalen buizenframe Onderstel: 4 Metalen poten Onderstel: Metalen buizenframe Onderstel: 4 Metalen poten
Kuip: Gestikte banen Kuip: Gestikte banen Kuip: Glad Kuip: Glad leer of vacht
Stoelen: Eetkamerstoel, eetkamerstoel met armleuningen, keukenkruk, barkruk Stoelen: Eetkamerstoel, eetkamerstoel met armleuningen Stoelen: Eetkamerstoel,  keukenkruk, barkruk Stoelen: Eetkamerstoel
Kleuren: bruin leer, zwart leer, bruin/witte vacht, zwart/witte vacht Kleuren: bruin leer, zwart leer, bruin/witte vacht, zwart/witte vacht. Armstoel ook in bruin suède Kleuren: bruin leer, zwart leer, bruin/witte vacht, zwart/witte vacht Kleuren: bruin leer, zwart leer, bruin/witte vacht, zwart/witte vacht, bruin suède

 

In de mix

Je kunt ervoor kiezen 4 of 6 dezelfde stoelen aan je eettafel te zetten. Stijlvol, klassiek, traditioneel. Wil je het iets gewaagder, kies dan voor een combinatie. Je kunt bijvoorbeeld de gewone kuip eettafelstoelen combineren met stoelen met armleuningen. Denk aan 2 Copilots met 1 Loft en 3 Aviators. Of je mixt zwart met bruin en bruin/wit. Waar je ook voor kiest, met de industriële retro eetkamerstoelen van Pole to Pole bij Loft16 ben je altijd verzekerd van een comfortabele eetkamer met een prachtige look.