Betaalmethodes

Betaalmethodes

Betaalmethodes – bij Loft16 kun je uit veel verschillende betaalmethodes kiezen. Zoals iDeal, bancontact, belfius, credit card, PayPal, sofort, achteraf betalen en meer.

Betalen in beveiligde omgeving


We bieden veel betaalmethodes. Om de betaling zo simpel mogelijk en toch veilig te houden maken we daarbij gebruik van een encrypted SSL certificaat. Dit garandeert een goed beschermde winkelwagen. Dat zie je onder andere aan de ‘s’ in http’s’ in de adresbalk. En aan het slotje aan het begin van die balk. Zo zie je meteen of je in een veilige omgeving werkt.

Betaalmethodes en verzending

Bij bijna alle betaalmethodes wordt de order meteen in behandeling genomen. En indien voor 16.00 uur besteld en voorradig nog dezelfde dag  verzonden.

Uitzondering hierop is betaling via IBAN overboeking. Hierbij wordt de order in behandeling genomen zodra het complete orderbedrag op onze rekening is bijgeschreven.

iDeal  iDeal QR iDeal / ideal QR

iDEAL is de meest gekozen Nederlandse betaalmethode. Hierbij reken je je aankoop in onze webwinkel af in je eigen bankomgeving.
Nadat je voor betaling via iDeal hebt gekozen, kom je automatisch op het inlogscherm van je eigen bank. Wanneer je bent ingelogd hoef je de betaling alleen nog maar te bevestigen.

Bancontact Mister Cash

Bancontact is de Belgische betaalmethode, waarbij je je aankoop in onze webwinkel afrekent in je eigen bankomgeving.
Nadat je voor betaling via Bancontact / Mister Cash hebt gekozen, kom je automatisch op het inlogscherm van  je eigen bank. Wanneer je bent ingelogd hoef je de betaling alleen nog maar te bevestigen.

Sofort

Sofort is een Duitse betaalmethode, waarbij je je aankoop in onze webwinkel afrekent in je eigen bankomgeving.
Nadat je voor betaling via Sofort hebt gekozen, kom je automatisch op het inlogscherm van je eigen bank. Wanneer je bent ingelogd hoef je de betaling alleen nog maar te bevestigen.

Paypal

PayPal is een online betaalservice die in Nederland snel aan populariteit wint en internationaal door miljoenen mensen wordt gebruikt. Met PayPal zijn ook betalingen via de mobiele telefoon mogelijk. Je hebt alleen je e-mailadres en een wachtwoord nodig.
De kosten van Paypal zijn vrij hoog voor ons. Daarom zien wij ons helaas genoodzaakt een gedeelte van die bijdrage door te berekenen. Het gaat om 1,9% van het totale orderbedrag. Meer informatie over Paypal vind je hier.

Creditcards

Wij accepteren Visa, MasterCard en American Express creditcards.
De kosten van credit card betalingen zijn vrij hoog voor ons. Daarom zien wij ons helaas genoodzaakt om 1,5% van het totale orderbedrag door te berekenen.

Klarna Later Betalen of Gespreid Betalen

Wil je liever eerst zien en dan betalen? Dat kan via Klarna Later Betalen of Klarna gespreid betalen. Dan kies je voor de betaalmogelijkheid ‘Klarna Achteraf Betalen’ en gaat akkoord met de voorwaarden. Op dat moment vindt er automatisch online een check plaats bij Klarna. Hierbij vindt realtime controle plaats van je klantgegevens. Blijkt de bestelling akkoord, dan nemen wij de order direct in behandeling. Voor orders via Klarna Later Betalen en Gespreid betalen berekenen wij een toeslag van 1,9%.

Na levering van de order ontvang je een factuur van Klarna die je binnen 14 dagen dient te betalen. Dat doe je gemakkelijk via de iDEAL-link die in de e-mail is opgenomen. Heb je vragen over de factuur? Dan wordt je professioneel geholpen door de Klarna klantenservice.

Bankoverschrijving

Indien je kiest voor bankoverschrijving naar NL74 INGB 0006 6581 26 (Bic INGBNL) dan wordt je order in behandeling genomen op het moment dat het orderbedrag op onze rekening is bijgeschreven. We verzenden de bestelling zo spoedig mogelijk daarna.

 

Delen
Translate