Betaalmethodes

Betaalmethodes

Betaalmethodes – bij Loft16 kun je uit veel verschillende betaalmethodes kiezen. Zoals iDeal, bancontact, belfius, credit card, PayPal, sofort, achteraf betalen en meer.

Betalen in beveiligde omgeving


We bieden veel betaalmethodes. Om de betaling zo simpel mogelijk en toch veilig te houden maken we daarbij gebruik van een encrypted SSL certificaat. Dit garandeert een goed beschermde winkelwagen. Dat zie je onder andere aan de ‘s’ in http’s’ in de adresbalk. En aan het slotje aan het begin van die balk. Zo zie je meteen of je in een veilige omgeving werkt.

Betaalmethodes en verzending

Bij bijna alle betaalmethodes wordt de order meteen in behandeling genomen. En indien voor 16.00 uur besteld en voorradig nog dezelfde dag  verzonden.

Uitzondering hierop is betaling via IBAN overboeking. Hierbij wordt de order in behandeling genomen zodra het complete orderbedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Betaalmethodes: iDeal  

iDEAL is de meest gekozen Nederlandse betaalmethode. Hierbij reken je je aankoop in onze webwinkel af in je eigen bankomgeving.
Nadat je voor betaling via iDeal hebt gekozen, kom je automatisch op het inlogscherm van je eigen bank. Wanneer je bent ingelogd hoef je de betaling alleen nog maar te bevestigen.

Belfius Direct

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

Bancontact Mister Cash  

Bancontact is de Belgische betaalmethode, waarbij je je aankoop in onze webwinkel afrekent in je eigen bankomgeving.
Nadat je voor betaling via Bancontact / Mister Cash hebt gekozen, kom je automatisch op het inlogscherm van  je eigen bank. Wanneer je bent ingelogd hoef je de betaling alleen nog maar te bevestigen.

Sofort  

Sofort is een Duitse betaalmethode, waarbij je je aankoop in onze webwinkel afrekent in je eigen bankomgeving.
Nadat je voor betaling via Sofort hebt gekozen, kom je automatisch op het inlogscherm van je eigen bank. Wanneer je bent ingelogd hoef je de betaling alleen nog maar te bevestigen.

Paypal  

PayPal is een online betaalservice die in Nederland snel aan populariteit wint en internationaal door miljoenen mensen wordt gebruikt. Met PayPal zijn ook betalingen via de mobiele telefoon mogelijk. Je hebt alleen je e-mailadres en een wachtwoord nodig.
De kosten van Paypal zijn vrij hoog voor ons. Daarom zien wij ons helaas genoodzaakt een gedeelte van die bijdrage door te berekenen. Het gaat om 1,5% van het totale orderbedrag + € 0,35 met een minimum bijdrage van € 0,99. Meer informatie over Paypal vind je hier.

Creditcards  Creditcards

Wij accepteren Visa, MasterCard en American Express creditcards.
De kosten van credit card betalingen zijn vrij hoog voor ons. Daarom zien wij ons helaas genoodzaakt om 1% + € 0,25 van het totale orderbedrag door te berekenen, met een minimum bijdrage van € 0,99 per order.

Focum AchterafBetalen

Wil je liever eerst zien en dan betalen? Dat kan via AchterafBetalen. Dan kies je voor de betaalmogelijkheid ‘AchterafBetalen’ en gaat akkoord met de voorwaarden. Op dat moment vindt er automatisch online een check plaats bij AchterafBetalen. Hierbij vindt realtime controle plaats van je klantgegevens. Blijkt de bestelling akkoord, dan nemen wij de order direct in behandeling. Voor orders via Focum AchterBetalen berekenen wij een vast tarief van € 2,50 per order.

Na levering van de order ontvang je een factuur van Focum die je binnen 14 dagen dient te betalen. Dat doe je gemakkelijk via de iDEAL-link die in de e-mail is opgenomen. Heb je vragen over de factuur? Dan wordt je professioneel geholpen door de klantenservice van AchterafBetalen.

Overboeking via IBAN  

Indien je kiest voor bankoverschrijving naar NL74 INGB 0006 6581 26 (Bic INGBNL) dan wordt je order in behandeling genomen op het moment dat het orderbedrag op onze rekening is bijgeschreven. We verzenden de bestelling zo spoedig mogelijk daarna.

Delen
Translate »